Gå till innehåll

Boxholms kommun har tredje bästa tillväxten i länet

Syna Bästa Tillväxt 2023. Syna gratulerar Boxholms kommun till tredjeplatsen i Bästa Tillväxt 2023 i Östergötlands län. 

Näringslivet i Boxholm utvecklas och växer. Enligt Synas rankning har Boxholms kommun den tredje bästa företagstillväxten i Östergötlands län.

Priset Bästa Tillväxt tilldelas de kommuner i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Syna granskar boksluten från Sveriges samtliga aktiebolag för att med fakta kunna ta reda på hur det går för näringslivet i landets kommuner.

För år 2023 tar Boxholms kommun hem utmärkelsen tredje Bästa tillväxt, Mjölby kommun andra plats och Ödeshögs kommun första plats.

Alla aktiebolag i kommunen som har ökat sin omsättning, nyanställt eller gått med vinst har bidragit till Boxholms placering. I kommunen finns det 12 stycken företag som utmärker sig genom att uppfylla de tidigare nämnda kriterierna.

- Ett stort tack till alla företag i Boxholms kommun! En hedrande tredjeplats i Synas utmärkelse Bästa Tillväxt visar vår styrka i det så viktiga näringslivet. Grattis till Er!, säger Claes Sjökvist, ordförande i kommunstyrelsen.

Om Syna

Syna är experter på kreditupplysningar och marknadsinformation. Sedan 1947 har vi erbjudit marknaden vår expertis inom kreditupplysning, registervård och marknadsurval.

Vill du läsa mer om Syna och vilka kommuner som har den bästa tillväxten? På Synas webbplats hittar du mer information.

Mer information om Boxholm som tredje bästa tillväxtkommun hittar du på Synas webbplats.