Gå till innehåll

Bemannings- och rekryteringsenheten

Bemannings- och rekryteringsenheten ansvarar för anskaffning av korttidsvikarier inom de kommunala verksamheterna samt rekryteringar.

Rekryteringar sker löpande när det gäller timanställningar. Övriga rekryteringar sker i samråd med resp. verksamhet. Våra lediga tjänster läggs ut på vår hemsida boxholm.se under lediga jobb. För timvikariejobb se nedan.

Tillsvidare och timanställd personal

Våra medarbetare är både tillsvidareanställd och timanställd personal. Vår tillsvidarepersonal bokas på alla vikariepass i första hand. Tillsvidareanställd personal finns inom Personliga assistenter, Barnomsorg, Måltid o Service och Äldreomsorg.

Som timanställd vikarie lägger man själv in vilka dagar och tider som man är tillgänglig för arbete i vårt vikariehanteringssystem. Denna tillgänglighet och kompetens matchar vi sedan mot de lediga pass som respektive verksamhet rapporterar in till oss. Vi har ett flertal timanställda medarbetare som arbetar inom mer än ett område.

Utbildning och lämplighet timvikarier

Vi söker i första hand timvikarier med utbildning inom det område du söker jobb. Vi lägger också stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du ska ha ett positivt förhållningssätt, vara ansvarsfull och flexibel. För att trivas som vikarie hos oss tror vi att du tycker om att arbeta med människor och du är bekväm i mötet med nya personer.

För att vi ska kunna anställa dig som timvikarie krävs det också att du har ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget ska vara utan några registrerade domar och är giltigt i ett år. Ansökan om utdrag från belastningsregistret finns på polisens hemsida. Tänk på att det är olika utdrag beroende på vilken verksamhet du ska arbeta inom. observera att kuvertet från polisen måste vara oöppnat när du kommer in med det till oss.

Intresserad av att jobba hos oss?
Ansökan gör du i vårt rekryteringssystem ReachMee, du hittar annons under lediga jobb.

Kontakt

Telefon: 070-396 83 08
E-post: vakansformedlingen@boxholm.se

Besöksadress:
Centrumgatan 8
590 11 Boxholm

Öppettider
Måndagar klockan 06:00-08:00
Tisdagar klockan 06:00-08:00
Onsdagar klockan 06:00-08:00
Torsdagar klockan 06:00-08:00
Fredagar klockan 06:00-08:00

Avvikande öppettider kan förekomma.