Gå till innehåll

Om webbplasten

På denna sida hittar du övergripande information om hur vår webbplats fungerar, hur du söker information samt hur du kommer i kontakt med oss.

Hitta rätt med sökfunktionen

​På boxholm.se kan du söka efter information via sökfunktionen som finns längst upp på alla sidor. För att du lättare ska hitta den information som du letar efter kan du filtrera och sortera ditt sökresultat.

Vid synpunkter

Vi hoppas att du hittar rätt och får svar på dina frågor på boxholm.se. Är det någon information som du inte hittar, eller om du har synpunkter på webbplatsen, kontakta kommuens växel 0142-895 00 eller skicka e-post till kommun@boxholm.se.

Fönster och länkar

Länkar till andra platser på boxholm.se och även andra webbplatser öppnas i samma fönster/flik. Länkar till dokument öppnas i ett nytt fönster.

Lyssna på webbplatsen

Med hjälp av den lyssnafunktion som du hittar längst upp på sidorna kan du få texten på webbsidorna uppläst.

Anpassa textens storlek

De flesta moderna webbläsare har en funktion i menyn för att ändra storleken på webbplatsens text. Det lättaste sättet att anpassa textens storlek är att hålla nere Ctrl-tangenten och använda plus- och minustangenterna alternativt snurra på mushjulet. Använder du en Mac-dator håller du nere Command-tangenten istället för Ctrl.

Behandling av personuppgifter

När du skickar e-post, använder våra e-tjänster, beställer informationsmaterial eller lämnar synpunkter lagras dina personuppgifter för att vi ska kunna återkoppla till dig.

Boxholms kommun - hantering av personuppgifter