CNC Träproduktion AB

Årets företag 2016

Kommunstyrelsen har beslutat att CNC Träproduktion AB utses till årets företag 2016 i Boxholms kommun. Priset delas ut på kommunfullmäktiges möte 12 december. Nomineringen har inkommit från Företagsföreningen i Boxholm och är enligt följande:

CNC Träproduktion AB har under senare år genomgått en mycket positiv utveckling vad gäller omsättning och antal anställda. Företaget har framgångsrikt breddat verksamheten från att vara underleverantör till att även nischa sig inom tillverkning av kundanpassade kök.

Kunden erbjuds en helhetslösning gällande köksinredning. Inredningen tillverkas från grunden, mått anpassas och monteras. Namnet på sortimentet är Lindö Kök och detta är företagets egna varumärke. I Boxholm finns även en utställning av sortimentet.

Företaget har som strategi att utnyttja sin mångåriga kompetens inom träbearbetning till att skapa egna produkter och ett starkt varumärke – detta har säkerligen bidraget till företagets mycket positiva utveckling och potentialen inför framtiden är stor.

CNC Träproduktion AB kan vara en viktig förebild för andra företag.