Gå till innehåll

Årets företag i Boxholm 2022

Fagerholms Maskinservice

Kommunstyrelsen har 2022-11-22 beslutat att utse Fagerholms Maskinservice till årets företag i Boxholms kommun 2022. Priset delas ut på kommunfullmäktiges middag 12 december.

Fagerholms Maskinservice har nominerats av Gunnar Andersson enligt följande motivering:

Företaget har sedan starten varit ett företag som har expanderat, från att ha haft verksamhet i källarlokal till att idag bedriva verksamhet i egna fräscha lokaler på Sättertorpets industriområde.

Företaget hade från början inte full sysselsättning fem dagar i veckan för en person men har idag öppet fem dagar i veckan och sysselsätter mer än en person. Verksamheten är uppbyggd på försäljning och service på trädgårdsmaskiner samt försäljning av trädgårdsredskap, för park, skog och trädgård. Företaget har också service på cyklar och mopeder. Kunder, är privatpersoner och företag i och runt Boxholms kommun.

Företaget har med sin verksamhet verkat för att företag och privatpersoner i Boxholm kan få sina behov tillgodosedda inom kommunen. Mikael Fagerholm har med sin verksamhet visat att det finns möjlighet att med god servicenivå driva mindre företag i kommunen.