Årets företagare 2020

Tomas Gindahl

Kommunstyrelsen har beslutat att utse Tomas Gindahl (Tomas Gindahl AB) till årets företagare i Boxholms kommun 2020, priset avser företagarnas pris och delas ut på ett möte med kommunfullmäktige.

Tomas Gindahl nominerades av företagsföreningen i Boxholm, enligt nedan motivering:

Tomas Gindahl har framgångsrikt utvecklat företaget Tomas Gindahl AB. Företaget arbetar med elinstallationer i Boxholms kommun samt i närliggande kommuner. Omsättningen uppgår till cirka 6,5 miljoner och företaget har en god tillväxt. Företaget har en omfattande bredd inom elinstallationer och verkar inom nybyggnad, ombyggnad och renoveringar till både företag och privatpersoner. Även industriservice, lantbruksinstallationer och renoveringar av kyrkor genomförs.

Tomas är även uppfinnare av ”TG Dosfäste” som underlättar montering av väggdosor på regel. Produkten är framgångsrik och har en större marknadsandel i Sverige.

Lång erfarenhet och hög kvalitet är en viktig förklaring till att företaget med ledning av Tomas utvecklas mycket positivt.

Tomas Gindahl´s framgångsrika utveckling av företaget, entreprenörskap och uppfinningsrikedom, är en god förebild för andra företagare.