E-tjänst barnomsorg

E-tjänst barnomsorg startar onsdag 2016-10-12.

Här kan du ansöka om plats i förskola, familjedaghem och fritidshem. Du kan också ändra omsorgstid (schema) för ditt barns placering, svara på erbjudande om plats, säga upp placeringen och lämna inkomstuppgifter. Vårdnadshavare har ansvar för att meddela rätt inkomst till kommunen. Vi kommer att använda avgiftskontroll vilket innebär att uppgiven inkomst kontrolleras mot skatteverket.

För att använda tjänsten behöver du en e-legitimation (Bank-ID, Mobilt Bank-ID). Kontakta din bank om du har problem med din e-legitimation. Om du inte har e-legitimation skaffar du den via din bank.

Logga in på E-tjänst barnomsorg

Logga in och kontrollera/ändra dina uppgifter snarast. Dessa hittar du under ”Min sida” och ”Mina uppgifter”. Det är

viktigt att du har en aktuell e-postadress inlagd

då mycket information kommer att skickas den vägen.

Under ”Min sida” hittar du även dina aktuella placeringar under ”Mina placeringar”.  Börja med att lägga in barnens aktuella scheman där, då dessa inte följer med från Dexter.

Saknas tillgång till dator så finns publika datorer på kommunbiblioteket.

Utan inloggning kan du se information om och ansöka om plats i förskola, familjedaghem och fritidshem. Här kan du se information och ansöka om plats

Saknar du personnummer eller har skyddad adress och vill ansöka om plats eller har andra frågor så kontakta skolassistent Pernilla Pettersson, 0142-895 78, pernilla.pettersson@boxholm.se